Door de zorgverlener de juiste kennis mee te geven kan het gebruik van nieuwe software optimaal ingezet worden. Dit zal de communicatie tussen zorgverleners optimaliseren en tussen zorgverlener en patiënt vergemakkelijken. Daarnaast zijn er tal van applicaties die het werk simpeler en efficiënter maken.

De start van de workshop staat in het teken van bewustwording. Het doel van Slimmer Zorgen is om de zorgverlener niet alleen wegwijs te maken in de wereld van de nieuwe media, maar zeker ook om deze te laten zien waarom de toepassing van nieuwe media in de zorgsector cruciaal is voor de toekomst. In een interactieve sessie laat Slimmer Zorgen de zorgverlener kennis maken met de mogelijkheden die nieuwe media biedt en gaan we gezamenlijk aan de slag om in de praktijk tijd te besparen, efficiënter te communiceren met collega’s en patiënten en de zorg leuker, slimmer en makkelijker te maken.

Slimmer Zorgen biedt verschillende workshops aan. Zo kan de focus liggen op een bepaald device -zoals een iPad-, op de toepassing van nieuwe media middels de vertrouwde laptop of gaan we aan de slag met social media. Graag bespreken wij vooraf de invulling van de workshop om het verschil te kunnen maken met diensten op maat geleverd.

Module: Slimmer informeren
Module: Slimmer delen
Module: Slimmer communiceren
Module: Slimmer social media
Module: Tablet gebruikssessie
Module: Internetmarketing
Module: Cocreatie