Arthur BenninkSportfysiotherapeut en eigenaar van Pro-F Fysiotherapie en Pro-bewegen

Als sportfysiotherapeut ben ik mijn veelal bezig om met topsporters te werken naar ultieme doelen, zoals bijvoorbeeld de Olympische spelen. Daarnaast ben ik ook eigenaar van Pro-F fysiotherapie en Pro-bewegen. Binnen al mijn activiteiten gebruik ik nieuwe media als tool om betere zorg te verlenen of efficiënter te werken. Ik ben dan ook Slimmer Zorgen begonnen om samen met andere zorgverleners te kijken of we ieders talenten beter uit kunnen laten komen door het gebruik van nieuwe media. Dit kan bijvoorbeeld door middel van het gebruik van een tablet of het inventariseren en optimaliseren van de huidige processen. Laten we samen meer tijd voor zorgen gaan creëren.

 +31 614341537
arthur@slimmerzorgen.nl

Linkedin
Twitter

Ellen MeesterManager communicatie en sales

Samen met een groep enthousiaste, jonge mensen iets moois neerzetten dat goed doet voor mens en maatschappij. Door een visie te hebben, een missie te maken en deze met volle inzet te verwezenlijken. Slimmer Zorgen kan het verschil maken binnen de zorg door vanuit het oogpunt van de patiënt en zorgverlener naar beleving en processen te kijken. Door oren en ogen open te houden en open te staan voor ideeën, meningen en ervaringen van anderen tot iets nieuws komen waarmee je onderscheidend bent.

ellen@slimmerzorgen.nl

Linkedin
Twitter

Gijs WesterbeekAdviseur Online business development

Binnen het speelveld van marketing & communicatie, bedrijfskunde en internettechnologie organisaties helpen haar “business” te ontwikkelen, dat is mijn uitdaging! Realisatie van groei en efficiency met behulp van online met als doel de zorg “slimmer” te maken. Meer kwaliteit en plezier voor iedereen.

Linkedin
Twitter