Why

Wij geloven dat nieuwe media/nieuw technologie de zorg kan verbeteren voor zowel patiënt als zorgverlener.

How

Door zorgverleners en zorginstellingen te laten zien hoe zij innovatiever; belevingsgerichter en efficiënter kunnen werken

What

Delen en creëren van kennis en ervaring op het gebied van nieuwe media/nieuwe technologie toepasbaar in de zorg.

De patiënt staat voorop

Wij vinden dat binnen de zorg de patiënt centraal moet staan en geloven dat met de inbreng van nieuwe media en nieuwe technologie de zorg slimmer, leuker en makkelijker kan zijn voor zowel zorgverlener als patiënt. De focus ligt hierbij op de interactie tussen zorgverlener en patiënt, maar zeker ook op het vergemakkelijken van bestaande processen en het veranderen van vastgeroeste denkpatronen. Het zijn niet alleen de innovaties die de zorg veranderen, maar meer nog de mindset. Organisaties moeten open staan voor verandering, voordat innovaties geïmplementeerd kunnen worden.

Wij gaan de uitdaging aan

Binnen het Slimmer Zorgen team zijn de krachten gebundeld om een voorloper te zijn in dit proces. Met passie, kennis en ervaring op het gebied van nieuwe media en nieuwe technologie, communicatie, marketing, co-creation en natuurlijk zorg gaan wij de uitdaging aan om de zorgsector wakker te schudden om zorg weer zorg te laten zijn waarbij zorgbeleving centraal staat.